+36706329859

Töltsd ki a rendeléshez és a bónuszokhoz
Kérlek, minden mezőt tölts ki!


1. Lépés: Kapcsolati Adatok

2. Lépés: Számlázási Adatok

Ezek az adatok kerülnek a számlára. A számlát a megadott e-mail címre fogjuk elküldeni automatikusan a bankkártyás fizetés után. Ha más címre kéred a szállítást, akkor kérlek add meg a szállítási címed is.

Rendelés ellenőrzése

Könyv (Valódi online hálózatépítés)

Ára: 4990 Ft

Házhozszállítás: 0 Ft

Mennyiség :

EGYSZERI AJÁNLAT - 2900 Ft (bruttó):

Folyamatos online képzési program. ( belsőkör tagság) Ha szeretnéd az online hálózatépítő tudásodat folyamatosan fejleszteni, akkor ez a tagság neked szól. Haladó hanganyagok, amik óriási előnyt jelenthetnek a versenytársaiddal szemben! Már több,mint 160 letölthető hanganyag elérhető!  Most 4900 Ft helyett mindössze 2900 Ft-ért megkaphatod! Ezt az ajánlatot csak itt kaphatod meg!
Mennyiség :

Végösszeg : 4990 Ft
Tartalmazza az áfát is!


Elkészült a Valódi Online Hálózatépítés könyv! Egy könyv, ami örökre megváltoztatja az MLM-et! 

Ez a könyv tartalmazza azt a tudást, aminek segítségével képes leszel online működtetni részben vagy akár teljesen is az MLM üzletedet. A könyvben megtalálható információk továbbá alkalmazható affiliate marketing, direkt marketing, vagy akár egy hagyományos vállalkozásra is. Én magam is ezt használom a hálózatépítő munkámban, de a hagyományos vállalkozásomban is.

Ezek a módszerek nem elméleti módszerek! Gyakorlatban kipróbált működő módszerek, amiket alkalmazva hasonló eredményeket érhetsz el!  A könyvben található módszerek segítségével a rég áhított sikert elérheted a saját MLM üzletedben!

Országkód: Magyarország (HU)

Adatkezelési Tájékoztató Impresszum


A(z) Ács Zoltán István E.V. székhelyének országa és országkódja: Magyarország (HU)

Fizetési Tájékoztató Kártyás Fizetés GYIK
Created by SalesForm.hu