+36706329859

Töltsd ki a rendeléshez és a bónuszokhoz
Kérlek, minden mezőt tölts ki!


1. Lépés: Kapcsolati Adatok

2. Lépés: Számlázási Adatok

Ezek az adatok kerülnek a számlára. A számlát a megadott e-mail címre fogjuk elküldeni automatikusan a bankkártyás fizetés után. Ha más címre kéred a szállítást, akkor kérlek add meg a szállítási címed is.

Rendelés ellenőrzése

Online marketing tanfolyam (Automata Coaching)

Ára: 9990 Ft

Házhozszállítás: 0 Ft

Mennyiség :

EGYSZERI AJÁNLAT - 2900 Ft (bruttó):

Folyamatos online képzési program. ( belsőkör tagság) Ha szeretnéd az online hálózatépítő tudásodat folyamatosan fejleszteni, akkor ez a tagság neked szól. Haladó hanganyagok, amik óriási előnyt jelenthetnek a versenytársaiddal szemben! Már több,mint 160 letölthető hanganyag elérhető!  Most 4900 Ft helyett mindössze 2900 Ft-ért megkaphatod! Ezt az ajánlatot csak itt kaphatod meg!
Mennyiség :

Végösszeg : 9990 Ft
Tartalmazza az áfát is!


Automata Coaching

Az automata coaching tulajdonképpen egy nagyon komoly videótár. Tartalmaz mindent, ami csak felmerült vagy felmerülhet a Valódi Online Hálózatépítés során. Nem csak az értékesítési csatorna létrehozását, hanem az azt követő munka minden egyes lépését.

Ezen kívül azt is bemutatom, hogy hogyan lehet egy ilyen rendszert duplikálni a munkatársak számára: Erről soha senki nem írt egyetlen szót se sehol! Nem csak hogy lehetséges a másolódás az online hálózatépítésben, hanem el is mondom, hogy ezt hogyan kell csinálni! Soha senki nem beszélt még erről!

Tudnod kell, hogy ez nem egy statikus tanfolyam, hanem egy folyamatosan bővülő videótár. Ha felmerül egy kérdés, amire nem kaptál választ, akkor, ha kéred, én szívesen csinálok róla egy videót. Természetesen az újdonságokról is mindig lesz egy videó. Ezekért a frissítésekért természetesen nem kell fizetned később! Ez egy egyszeri díjas coaching, ami tartalmaz minden későbbi frissítést!

Igazából nem teljesen automata, mert ugyanúgy segítek a hírlevelek megírásában és a technikai dolgokban csak nem kell egy órát ott ülni, mert a videóban elmondok mindent, csak ha elakadsz, persze ott vagyok és segítek. Nem kell alkalmazkodnod, hozzám, mert egy 24 órás segítséget kaphatsz a videókonkeresztül.

Nem kell időpontokat sem egyeztetni, csak szólsz és rövid időn belül ott vagyok skype-on és megmutatom a megoldást azzal kapcsolatban ahol elakadtál.

Az a célom ezzel az automata coachinggal, hogy ne legyen olyan kérdés, amire ne találnád meg a választ a jelenben és a jövőben.

Országkód: Magyarország (HU)

Adatkezelési Tájékoztató Impresszum


A(z) Ács Zoltán István E.V. székhelyének országa és országkódja: Magyarország (HU)

Fizetési Tájékoztató Kártyás Fizetés GYIK
Created by SalesForm.hu