+36706329859

Töltsd ki a rendeléshez és a bónuszokhoz
Kérlek, minden mezőt tölts ki!


1. Lépés: Kapcsolati Adatok

2. Lépés: Számlázási Adatok

Ezek az adatok kerülnek a számlára. A számlát a megadott e-mail címre fogjuk elküldeni automatikusan a bankkártyás fizetés után. Ha más címre kéred a szállítást, akkor kérlek add meg a szállítási címed is.

Rendelés ellenőrzése

Online marketing tanfolyam (Blogging tanfolyam)

Ára: 9990 Ft

Házhozszállítás: 0 Ft

Mennyiség :

EGYSZERI AJÁNLAT - 2900 Ft (bruttó):

Folyamatos online képzési program. ( belsőkör tagság) Ha szeretnéd az online hálózatépítő tudásodat folyamatosan fejleszteni, akkor ez a tagság neked szól. Haladó hanganyagok, amik óriási előnyt jelenthetnek a versenytársaiddal szemben! Már több,mint 160 letölthető hanganyag elérhető!  Most 4900 Ft helyett mindössze 2900 Ft-ért megkaphatod! Ezt az ajánlatot csak itt kaphatod meg!
Mennyiség :

Kuponkód

Végösszeg : 9990 Ft
Tartalmazza az áfát is!


Blogging tanfolyam

Végre megjelent, elérhető az első blogging tanfolyam nem csak hálózatépítőknek! Minden olyan ember, aki szeretne valamit eladni az interneten és mindezt folyamatosan, akkor annak meg kell tanulnia blogolni. Kérdés csak az, hogy honnan és kitől? Jelenleg az egyetlen elérhető blogging tanfolyam Magyarországon ez az, amihez most hozzájuthatsz.

Ráadásul olyan embertől, aki ezt csinálja is és nem csak tanítja. Ez fontosabb, mint gondolnád! Minden, amit itt meg tudsz tanulni az tapasztalatokra, épül, és működőképes technikákat tartalmaznak, amik itt és most működik és neked is működhet, ha alkalmazod. Jelenleg több mint 300 embert hoztam be ezzel a technikákkal közvetlenül, különböző üzletekbe.

Ez egy működő letesztelt módszer, ami a hiányzó láncszem lehet az online tevékenységedből. De most ez a tudás a tiéd lehet, és semmi nem akadályoz meg téged, hogy sikeres legyél a saját üzletedben!

Országkód: Magyarország (HU)

Adatkezelési Tájékoztató Impresszum


A(z) Ács Zoltán István E.V. székhelyének országa és országkódja: Magyarország (HU)

Fizetési Tájékoztató Kártyás Fizetés GYIK
Created by SalesForm.hu